JAF ARMAT la o bancă din Capitală

Un jaf armat a avut loc, luni după-amiaza, la o bancă din Capitală, hoţul, care purta o cagulă, i-a ameninţat cu arma pe cei doi angajaţi ai unităţii, care nu era păzită, luând o sumă de bani, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

1800 afișări
Imaginea articolului JAF ARMAT la o bancă din Capitală

JAF ARMAT la o bancă din Capitală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În jurul orei 16.50, un bărbat mascat a intrat în sucursala Raiffeisen din Şoseaua Pipera numărul 21-23, ameninţându-i cu arma pe cei doi funcţionari ai băncii, singurii aflaţi în unitate, potrivit surselor citate.

Unul dintre funcţionari a apăsat pedala de urgenţă, celălalt angajat, o femeie, a reuşit apăsarea butonului de panică.

Sub ameninţarea armei, angajaţii au deschis nişte sertare din unitate, unde se aflau bani, hoţul luându-i şi punându-i în rucsacul pe care îl avea.

Poliţiştii au declanşat investigaţii pentru capturarea hoţului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici