Jaf armat la o bancă din Ploieşti. Suspectul a fost prins

Un bărbat cu o cagulă pe faţă şi înarmat cu un pistol cu gaze a jefuit luni după-amiază o sucursală a unei bănci din Ploieşti, de unde a luat 15.000 de lei, suspectul fugind de la locul faptei cu un taxi şi fiind prins de poliţişti la scurt timp.

97 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la o bancă din Ploieşti. Suspectul a fost prins

Jaf armat la o bancă din Ploieşti. Suspectul a fost prins

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Radu Dan, un bărbat mascat care purta pe faţă o cagulă a jefuit, luni după-amiază, o sucursală din Ploieşti a unei bănci, situată în zona de nord a oraşului, bărbatul ameninţându-i pe funcţionarii băncii cu un pistol şi luând aproximativ 15.000 de lei din bancă.

Poliţiştii au fost anunţaţi despre acest jaf prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112.

Din primele cercetări, anchetatorii au aflat că suspectul a fugit de la locul faptei cu un taxi. Imediat elementele de identificare taxiului au fost transmise tuturor unităţilor de Poliţie, care au închis toate ieşirile din oraş şi au instituit filtre pe şosele.

La zece minute de la primirea apelului, taxiul în care poliţiştii bănuiau că se afla autorul jafului a fost blocat în trafic. În maşină poliţiştii au găsit o cagulă, pistolul cu gaze despre care presupun că a fost folosit la comiterea jafului şi o sacoşă cu aproximativ 15.000 de lei, banii proveniţi din furtul de la bancă.

Principalul suspect, un tânăr de 22 de ani din Ploieşti, fără antecedente penale, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul taxiului nu a avut legătură cu furtul şi nu ştia că bărbatul pe care-l transporta în maşină tocmai jefuise o bancă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici