Jaf armat la o casă de amanet dintr-o zonă aglomerată a Capitalei. O angajată a fost rănită de atacatorul mascat

  • Un bărbat mascat a atacat casiera unei case de amanet din zona Iancului a Capitalei
  • Angajata casei de amanet a fost rănită în zona capului
  • Bărbatul de 45 de ani a fost prins de politişti şi acum se află la audieri la Secţia 8
2076 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la o casă de amanet dintr-o zonă aglomerată a Capitalei. O angajată a fost rănită de atacatorul mascat

Sursa: Profimedia images

Un bărbat de 45 de ani din Bucureşti a atacat casiera unei case de amanet. Bărbatul era mascat şi avea o armă air soft cu care a tras în angajata casei de marcat.

Femeia a fost rănită în zona capului şi a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD din cadrul ISU Bucureşti Ilfov.

Individul este audiat la secţia 8 de poliţie iar anchetatori au deschis pe numele său un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici