JAF ÎN TRAFIC: Şofer bătut şi tâlhărit în timp ce se afla cu soţia sa şi cu copilul în maşină

Un şofer în vârstă de 35 de ani a reclamat la Poliţie, vineri seară, că, în timp ce se afla cu soţia sa şi cu copilul în maşină, a fost bătut de mai multe persoane care au coborât din două autoturisme, iar în urma incidentului i-au dispărut şi 2.000 de euro.

10612 afișări
Imaginea articolului JAF ÎN TRAFIC: Şofer bătut şi tâlhărit în timp ce se afla cu soţia sa şi cu copilul în maşină

JAF ÎN TRAFIC: Şofer bătut şi tâlhărit în timp ce se afla cu soţia sa şi cu copilul în maşină (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un bărbat din comuna suceveană Adâncata a reclamat că, în timp ce se afla cu soţia sa şi cu copilul în maşină, a fost agresat de mai multe persoane aflate în două autoturisme şi că în urma incidentului i-au dispărut 2.000 de euro.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat în trafic, în comuna Dărmăneşti, un autoturism în care se aflau patru persoane care lucrează în construcţii, fiind vorba despre agresorii suceveanului.

Poliţiştii au stabilit că la ieşirea din municipiul Suceava a avut loc o şicanare în trafic între şoferul de 35 de ani şi unul dintre şoferii celor două autoturisme. Ulterior, când bărbatul de 35 de ani a oprit maşina, agresorii au coborât din cele două autovehicule şi l-au lovit.

Bărbatul agresat a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, urmând să fie externat.

Conform sursei citate, copilul şoferului, aflat în autoturism, nu a fost agresat.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs agresiunea şi găsirea banilor reclamaţi ca fiind furaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici