JAF într-un cazino din Satu Mare. Ce sumă a reuşit să fure hoţul

Un jaf a avut loc duminică dimineaţa, într-un cazino din Satu Mare. Folosind un spray iritant lacrimogen, o persoană a reuşit să fure 10.000 de lei.

1768 afișări
Imaginea articolului JAF într-un cazino din Satu Mare. Ce sumă a reuşit să fure hoţul

Jaf într-un cazino din Satu Mare

Potrivit Poliţiei Satu Mare, jaful a avut loc duminică dimineaţa, în jurul orei 06.10.

„Am fost sesizaţi despre faptul că o persoană necunoscută a intrat într-un cazino din municipiul Satu Mare, de unde, folosindu-se de un spray iritant lacrimogen, a reuşit să sustragă aproximativ 10.000 de lei”, au transmis poliţiştii.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi pentru a identifica persoana care a comis jaful.

În acest caz, anchetatorii au un cerc de suspecţi.

Potrivit Poliţiei Satu Mare, nu au fost persoane rănite.

Taguri:
jaf,
cazino,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici