Jaf la o casă de amanet din Hunedoara: un bărbat a furat mai multe bijuterii. Poliţiştii au dat publicităţii semnalmentele hoţului

Un bărbat a jefuit, joi dimineaţă, o casă de amanet din centrul municipiului Hunedoara, după ce a pulverizat spray paralizant în faţa vânzătoarei, acesta fugind cu mai multe bijuterii. Poliţiştii au dat publicităţii semnalmentele bărbatului, în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, aceştia afirmând că, cel mai probabil, atacatorul nu a reuşit să fure multe bijuterii.

370 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de amanet din Hunedoara: un bărbat a furat mai multe bijuterii. Poliţiştii au dat publicităţii semnalmentele hoţului

Jaf la o casă de amanet din Hunedoara: un bărbat a furat mai multe bijuterii (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, Adriana Voinea, poliţiştii au vizionat imaginile din timpul jafului de la casa de amanet din Hunedoara, surprinse de camerele de supraveghere.

Voinea a afirmat că pe imagini se observă cum bărbatul pulverizează spray iritant-lacrimogen în faţa vânzătoarei, iar dintr-o încăpere alăturată intră administratorul casei de amanet, care îl suprinde pe bărbat, iar acesta se sperie şi fuge.

Totodată, anchetatorii au stabilit că bărbatul după ce a intrat în casa de amanet a spart o vitrină în care erau expuse bijuterii din aur, iar acestea s-au împrăştiat.

"Din imaginile de pe camerele de supraveghere se observă că o parte dintre bijuterii au căzut pe jos şi, cel mai probabil, o parte dintre ele au fost luate. Vom şti exact ce s-a furat după ce proprietarii vor reuşi să facă un inventar. Cel mai probabil nu a reuşit să ia multe bijuterii, ţinând cont de faptul că multe dintre ele erau împrăştiate pe jos", a spus Voinea.

Ea a afirmat că din imaginile de pe camerele de supraveghere poliţiştii au reuşit să obţină şi să dea publicităţii semnalmentele atacatorului, acesta având în jur de 20-25 de ani, 1,70 - 1,80 metri înălţime, constituţie atletică, păr şaten cu şuviţe blonde şi avea cercei în ambele urechi.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul purta un hanorac de culoare gri, însă nu şi-a pus gluga pe cap.

Un bărbat a jefuit, joi dimineaţă, o casă de amanet din centrul municipiului Hunedoara, după ce a pulverizat spray iritant-lacrimogen în faţa vânzătoarei, acesta fugind cu mai multe bijuterii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, Adriana Voinea, un bărbat, care nu purta cagulă, a intrat, joi dimineaţă, într-o casă de amanet de pe strada George Enescu din municipiul Hunedoara şi a pulverizat spray iritant-lacrimogen în faţa vânzătoarei, după care a fugit cu mai multe bijuterii.

Conform anchetatorilor, vânzătoarea de la casa de amanet a fost transportată la spital, întrucât avea usturimi la ochi, iar de acolo a fost dusă la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara pentru a da declaraţii.

La faţa locului au mers mai mulţi poliţişti, care fac cercetări pentru a-l identifica şi prinde pe bărbat.

Casa de amanet a mai fost jefuită, la sfârşitul anului 2007, când o vânzătoare a fost împuşcată de două ori de două persoane, care au furat mai multe bijuterii din aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici