Jaf la o casă de schimb valutar din Alba Iulia

O persoană a reuşit să fure, duminică, aproape patru mii de euro de la o casă de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, după ce a atacat-o pe casieră cu un spray paralizant.

119 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de schimb valutar din Alba Iulia

Jaf la o casă de schimb valutar din Alba Iulia (Montaj foto)

Potrivit şefului Poliţiei Alba, comisarul şef Tudor Grindean, casiera a ieşit din incinta casei de schimb valutar după ce a observat că un trecător ar fi doborât pancarta din faţa societăţii pe care erau afişate cursurile de schimb valutar.

Gridean a spus că în acel moment o persoană neidentificată încă i-a dat femeii cu un spray paralizant în ochi şi a intrat pe lângă ea în casa de schimb valutar, de unde a furat o sumă de bani.

Potrivit sursei citate, din primele verificări, persoana respectivă a furat între trei mii şi patru mii de euro, însă suma exactă va fi cunoscută după ce reprezentanţii casei de schimb valutar vor face inventarul.

Grindean a afirmat că tâlhăria a fost anunţată pe numărul 112, iar la faţa locului au ajuns poliţişti şi reprezentanţi ai casei de schimb valutar.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Iulia Haţegan, a declarat că, potrivit primelor informaţii, atacatorul este un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

Haţegan a spus că în zona casei de schimb valutar au fost instituite filtre, iar poliţiştii din Alba Iulia au un cerc de suspecţi, încercând să identifice atacatorul. Potrivit sursei citate, casa de schimb valutar avea camere de supraveghere.

Haţegan a spus că femeia trebuia să încuie uşa când a ieşit din casa de schimb valutar, însă aceasta nu a luat nicio măsură de siguranţă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba a adăugat că femeia a fost dusă la Spitalul Judeţean pentru a primi îngrijiri medicale după care va fi audiată.

Casa de schimb valutar se află în centrul municipiului Alba Iulia, în apropierea unor instituţii importante, precum Direcţia de Finanţe.

Casiera tâlhărită are arsuri de gradul doi pe faţă

Casiera de la casa de schimb valutar din centrul municipiului Alba Iulia, de unde un bărbat a furat, duminică, aproape patru mii de euro după ce a atacat-o pe femeie cu un spray paralizant, a suferit arsuri de gradul doi pe faţă.

Potrivit medicilor de la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Alba, femeia a fost adusă în stare de şoc, având arsuri de gradul doi la faţă şi iritaţie la ochi, ea aflându-se sub supravegherea medicilor.

Medicii susţin că femeia a fost atacată de bărbatul care a tâlhărit casa de schimba valutar cu un spray paralizant şi cu o brichetă aprinsă ţinută în jetul sprayului, astfel că s-a produs o flacără.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Alba, Iulia Haţegan, a declarat, la rândul său, că poliţiştii au preluat înregistrările de pe camerele de supraveghere, pe care urmează să le prelucreze şi să selecteze imaginile pentru a-l identifica pe autorul tâlhăriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici