Jaf la o casă de schimb valutar din Timişoara. Hoţii au fugit cu o sumă importantă de bani

Un jaf a avut loc, duminică, la o casă de schimb valutar aflată în centrul Timişoarei, hoţii reuşind să spargă seiful, de unde au furat aproximativ 150.000 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3534 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de schimb valutar din Timişoara. Hoţii au fugit cu o sumă importantă de bani

Jaf la o casă de schimb valutar din Timişoara. Hoţii au fugit cu o sumă importantă de bani

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, jaful a avut loc, duminică dimineaţa, la o casă de schimb valutar aflată pe B-dul Republicii, în centrul Timişoarei.

Hoţii au pătruns în casa de schimb valutar după ce au tăiat gratiile de la un geam, apoi au spart seiful şi au furat întreaga sumă de bani pe care au găsit-o, aproximativ 150.000 de euro.

“În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în care se fac cercetări pentru identificarea autorilor şi tragerea lor la răspundere”, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ionuţ Sîrbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici