JAF la o firmă de pompe funebre din Timiş. Hoţii au fugit cu un seif cu bani

Un seif cu bani, care cântărea zeci de kilograme, a fost furat, în noaptea de duminică spre luni, din incinta unei firme de catering şi pompe funebre din oraşul Lugoj, din judeţul Timiş. Hoţii sunt căutaţi de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

484 afișări
Imaginea articolului JAF la o firmă de pompe funebre din Timiş. Hoţii au fugit cu un seif cu bani

JAF la o firmă de pompe funebre din Timiş. Hoţii au fugit cu un seif cu bani

Surse judiciare au declarat că seiful a fost furat în noaptea de duminică spre luni, din incinta unei firme de catering şi pompe funebre din oraşul Lugoj, judeţul Timiş.

Cel care a anunţat jaful, luni dimineaţa, a fost patronul firmei.

Din primele informaţii, hoţii au intrat în firmă pe uşa principală după ce au forţat încuietoarea şi au mers în biroul în care se afla seiful cu bani. Apoi, pe un geam, au scos seiful cu bani, care cântărea zeci de kilograme.

De asemenea, hoţii au furat şi sistemul care stoca imaginile de pe camerele de supraveghere video montate în sediul firmei.

În acest caz, poliţiştii din judeţul Timiş au deschis un dosar penal pentru furt calificat şi încearcă să dea de urma hoţilor.

Prejudiciul total nu a fost încă stabilit.

Taguri:
jaf,
seif,
pompe funebre

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici