Jaf la o firmă din Arad: Hoţii au plecat cu seiful plin cu bani

Un seif plin cu bani a fost furat din sediul unei firme de transport marfă dintr-o localitate din judeţul Arad, hoţii fiind căutaţi de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

218 afișări
Imaginea articolului Jaf la o firmă din Arad: Hoţii au plecat cu seiful plin cu bani

Jaf la Arad: Seif plin cu bani, furat din sediul unei firme de transport marfă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, persoane necunoscute au intrat, în noaptea de joi spre vineri, în sediul unei firme care are ca obiect de activitate transportul de marfă şi îşi desfăşoară activitatea în localitatea Cicir.

După ce au intrat în sediul societăţii comerciale, hoţii au scos seiful, care era plin cu bani, potrivit unor surse judiciare, şi au plecat.

La acestă oră, poliţiştii fac cercetări pentru identificaea şi prinderea hoţilor.

Iniţial, valoarea prejudiciului nu era cunoscută, dar ulterior poliţiştii au dat informaţii despre aceasta.

„În seara zilei de 4 aprilie, în jurul orei 10.40, persoane necunoscute au pătruns în birourile a două societăţi comerciale de pe raza localităţii Cicir. Dintr-un birou a fost sustras un seif metalic în care se găseau acte de firmă şi suma de aproximativ 160.000 de euro, atât în lei, cât şi în valută. Din al doilea birou au fost sustraşi 28.500 de lei şi 4.850 de euro”, au anunţat poliţiştii.

Potrivit acestora, cercetările continuă pentru furt calificat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici