JAF la o sală de jocuri de noroc. Hoţul a oprit curentul, a ameninţat casierul cu un cuţit şi a fugit cu banii

Un bărbat a oprit curentul şi a intrat cu faţa acoperită, miercuri dimineaţa, într-o sală de jocuri de noroc din localitatea 23 August, judeţul Constanţa, şi, ameninţând casierul cu un cuţit, a reuşit să fugă cu sume importante de bani. Oamenii legii încearcă să îl prindă pe autor.

671 afișări
Imaginea articolului JAF la o sală de jocuri de noroc. Hoţul a oprit curentul, a ameninţat casierul cu un cuţit şi a fugit cu banii

JAF la o sală de jocuri de noroc. Hoţul a oprit curentul şi a intrat cu faţa acoperită, apoi a fugit cu banii

Poliţia Constanţa a transmis că jaful a fost produs miercuri dimineaţa, în jurul orei 4.30 în localitatea 23 August.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie 23 august au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale (profil jocuri de noroc) şi, prin ameninţare cu un cuţit, ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectivă”, arată Poliţia Constanţa.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, înainte de a intra în sala de jocuri de noroc, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată şi încearcă identificarea autorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici