Jaf la un bancomat din Dâmboviţa. Paznicul a fost bătut cu bestialitate

Patru persoane care purtau cagule au spart, sâmbătă dimineaţă, bancomatul aflat în incinta primăriei din comuna dâmboviţeană Conţeşti, furând aproximativ 20.000 de lei, după ce l-au bătut crunt pe agentul comunitar care păzea primăria şi l-au legat, abandonându-l într-o încăpere a instituţiei.

125 afișări
Imaginea articolului Jaf la un bancomat din Dâmboviţa. Paznicul a fost bătut cu bestialitate

Jaf la un bancomat din Dâmboviţa. Paznicul a fost bătut cu bestialitate (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agentul comunitar care păzea primăria le-a declarat poliţiştilor că în momentul jafului se afla în oficiul instituţiei, la etajul întâi, iar la un moment dat patru persoane care purtau cagule au intrat peste el şi l-au lovit cu bestialitate cu răngile, după care l-au legat şi l-au abandonat într-o încăpere.

Cei patru au reuşit apoi să taie cu un flex bancomatul CEC aflat în incinta primăriei, de unde au furat aproximativ 20.000 de lei.

Imediat după deschiderea sertarelor, alarma bancomatului s-a declanşat, iar la faţa locului au venit agenţii firmei de pază, dar cei patru indivizi dispăruseră.

"Am început cercetările la faţa locului, iar din primele date se pare că hoţii au încercat să deschidă şi seiful primăriei, însă nu au reuşit. Am instituit filtre la toate ieşirile şi intrările din judeţ pentru prinderea celor patru persoane", a declarat adjunctul şefului IPJ Dâmboviţa, comisar-şef Daniil Zepis.

Victima, agentul comunitar Ion Coman, fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc Titu.

"Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, cu o plagă de aproximativ zece centimetri, a fost pansat şi va rămâne sub supraveghere", a declarat dr. Alexei Ciubotaru de la Spitalul Orăşenesc Titu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici