Jaf la un magazin de bijuterii din Năvodari - VIDEO

Două persoane înarmate cu o sabie şi care purtau cagule pe faţă au pătruns, vineri după-amiază, într-un magazin de bijuterii din Năvodari, unde i-au ameninţat pe angajaţi, apoi au furat mai multe bijuterii şi au fugit, potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa.

163 afișări
Imaginea articolului Jaf la un magazin de bijuterii din Năvodari - VIDEO

Jaf la un magazin de bijuterii din Năvodari (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, atacul a avut loc în jurul orei 15.00, la magazinul aparţinând SC Aylin SRL Năvodari.

Două persoane mascate, una dintre ele înarmată cu o sabie, au pătruns în incinta unităţii, au lovit-o în spate pe vânzătoare şi au ameninţat-o cu moartea. Cei doi au furat cât de mult au putut din bijuteriile expuse în magazin, respectiv inele, cercei şi brăţări din aur şi argint, după care au fugit cu o maşină.

După fuga acestora, femeia, speriată, a reuşit să apese butonul de panică, iar la faţa locului au ajuns în scurt timp reprezentanţii firmei de pază cu care societatea are contract, dar aceştia nu i-au prins pe cei doi atacatori. A fost anunţată şi Poliţia, iar la ora transmiterii acestei ştiri oamenii legii se află la faţa locului, de unde strâng probe.

Magazinul respectiv era dotat cu camere de supraveghere, astfel încât anchetatorii speră că vor avea mai multe indicii după vizionarea imaginilor. De asemenea, poliţiştii cred că cei doi ar fi putut avea şi un posibil complice, care i-a aşteptat în maşină.

Patronul magazinului de bijuterii susţine că paguba produsă se ridică la 10.000 - 15.000 de lei.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici