Jaf la un oficiu poştal din Oradea

Patru persoane mascate au intrat, vineri seară, aproape de ora închiderii, în Oficiul Poştal de pe Bulevardul Dacia din Oradea, le-au ameninţat pe cele două funcţionare şi au încărcat în saci şi sacoşe toţi banii care se aflau în casierie.

222 afișări
Imaginea articolului Jaf la un oficiu poştal din Oradea

Jaf la un oficiu poştal din Oradea

Potrivit şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, comisasarul-şef Liviu Popa, vineri, la ora 19.50, patru persoane mascate au intrat în Oficiul Poştal de pe Bulevardul Dacia din Oradea, le-au ameninţat pe vânzătoare şi au cerut toţi banii aflaţi în sediul oficiului.

Cei patru au încărcat banii în saci şi pungi, iar pentru că cei patru se grăbeau foarte tare, banii s-au împrăştiat pe jos, a precizat sursa citată.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii erau la faţa locului pentru cercetări.

Comisarul Liviu Popa a mai precizat că în faţa aceluiaşi oficiu, a mai fost jefuită o maşină a Poştei din care s-au furat 350 de milioane de lei vechi.

Şeful Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Bihor, Iosif Manta, a declarat că cele două funcţionare de la Oficiul Poştal nr. 9 din Oradea au fost ameninţate cu moartea de cei patru mascaţi care nu erau însă înarmaţi.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, la Oficiul Poştal respectiv se face inventarul pentru a se stabili cu exactitate despre ce suma este vorba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici