Jandarm din Gorj, de negăsit după ce a urcat într-un taxi în Timişoara

  • Un jandarm din Gorj care lucrează în Timişoara este căutat de poliţişti
  • Mădălin Nisipeanu a dispărut duminică dimineaţa
  • Ultima oară a fost văzut în timp ce urca într-un taxi, în zona Complexului Studenţesc din Timişoara
1574 afișări
Imaginea articolului Jandarm din Gorj, de negăsit după ce a urcat într-un taxi în Timişoara

Jandarm din Gorj dispărut din Timişoara. Ultima oară a fost văzut când lua un taxi

Tânărul de 23 de ani, din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj, a absolvit anul trecut Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica" din Drăgăşani, ca şef de promoţie.

„Este colegul nostru. La momentul anunţării dispariţiei, colegul nostru se afla în liber, nu era în serviciu. Este absolvent din septembrie 2019, promoţia septembrie 2019, absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani. Este militar în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara. El a fost şef de promoţie, a absolvit ca şef de promoţie, pentru acest lucru i s-a înscris numele pe placheta de onoare a instituţiei, a fost recompensat cu diplomă de merit, este foarte bine apreciat în rândul colegilor. A fost repartizat din Şcoala Militară în Timişoara”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile "Glad Voievod" din Timişoara, Emilia Margareta Fînaţă.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe cei care pot oferi detalii despre jandarmul dispărut să sune la 112.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă, spune că tânărul de 23 de ani a dispărut din Timişoara duminică, în jurul orei 04.20.

Nisipeanu Mădălin Ionuţ ar fi plecat din zona Complexului Sudenţesc din Timişoara cu un taxi şi până acum nu a mai revenit.

„Acesta poartă ochelari de vedere. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie”, a spus Aurora Voicilă.

Vecinii din Ţicleni, judeţul Gorj, ai lui Mădălin Nisipeanu au numai cuvinte de laudă pentru acesta.

„Nu se ştie nimic despre el. Am vorbit cu fratele lui aseară, au identificat o maşină pe camere, nu apare numărul. E copil cuminte, a terminat liceul ca şef de promoţie, la Bacalaureat a luat cea mai mare medie din Ţicleni, era un copil la locul lui, nu a deranjat pe nimeni, nu e beizadea, nu e bătăuş”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Constantin Brănescu, un consilier local din Ţicleni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici