Jandarmeria, despre protestul de sâmbătă din Capitală: Organizatorul va fi amendat

Reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti au anunţat sâmbătă seara, în legătură cu protestul organizat în Capitală, că organizatorul va fi amendat pentru depăşirea numărului de participanţi permis de legislaţie.

1415 afișări
Imaginea articolului Jandarmeria, despre protestul de sâmbătă din Capitală: Organizatorul va fi amendat

Jandarmeria, despre protestul de sâmbătă din Capitală: Organizatorul va fi amendat

„Organizatorul a depăşit numărul maxim de o sută de persoane, permis de legislaţia în vigoare, pentru care vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale. (…) Avem organizatori, sunt proteste declarate, şi asta ne uşurează nouă misiunea, pentru că avem cu cine să relaţionăm”, a declarat Alexandru Iacob, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Capitalei au spus că au asigurat fluenţa traficului.

„Noi momentan recurgem la dialog, colegii de la Jandarmerie fac acest lucru, încercăm evitarea declanşării oricărui eveniment nefericit, până acum nu au fost înregistrate evenimente negative”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Ciprian Romanescu.

Câteva sute de de persoane s-au strâns sâmbătă după-amiază în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Aceştia contestă retricţiile impuse de autorităţi. Participanţii au plecat apoi spre Piaţa Victoriei.

„Nu vrem aer cu porţia” sau „Jos cu interdicţiile” sunt câteva dintre mesajele afişate pe pancartele purtate de protestatari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici