Jandarmi loviţi în timp ce încătuşau trei indivizi care atacau trecătorii de pe o stradă

Doi jandarmi din Braşov au fost loviţi în timp ce încătuşau trei persoane, care făceau parte dintr-un grup violent, ce ataca, fără motiv, trecătorii de pe o stradă din oraş. Agresorii au fost duşi la Poliţie, iar cazul a fost preluat de un procuror.

395 afișări
Imaginea articolului Jandarmi loviţi în timp ce încătuşau trei indivizi care atacau trecătorii de pe o stradă

Jandarmi loviţi în timp ce încătuşau trei indivizi care atacau trecătorii de pe o stradă

Potrivit Jandarmeriei Braşov, şase angajaţi ai instituţiei au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, pe strada Soarelui din oraş, unde cinci persoane atacau, fără motiv, trecătorii de pe stradă.

„În timpul încătuşării a trei dintre aceştia, doi colegi au fost loviţi de către agresori”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Potrivit acestora, cele cinci persoane au fost duse la Poliţie, unde au fost în continuare agresive, iar cazul a fost preluat de un procuror.

Reprezentanţii Jandarmeriei Braşov precizează că cei doi jandarmi agresaţi nu au suferit răni grave.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici