Jandarmii sunt în alertă, după ce un urs a fost văzut într-o curte din Predeal

Jandarmii intervin, miercuri seara, pe o stradă din Predeal, după ce printr-un apel la 112 a fost semnalată prezenţa unui urs într-o curte.

168 afișări
Imaginea articolului Jandarmii sunt în alertă, după ce un urs a fost văzut într-o curte din Predeal

Jandarmii sunt în alertă, după ce un urs a fost văzut într-o curte din Predeal

Potrivit Jandarmeriei Braşov, apelul la numărul de urgenţă 112, înregistrat miercuri seara, semnala prezenţa unui urs într-o curte de pe strada Trei Brazi.

Un echipaj de jandarmi a fost trimis în zonă ca să facă verificări.

În ultimele zile mai mulţi urşi au fost semnalaţi în zona Braşov.

În noaptea de luni spre marţi, un cioban de la o stână din Comăna de Sus a fost atacat de un urs. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital.

Luni seara, autorităţile din Braşov au emis un mesaj Ro-Alert prin care oamenii din mai multe localităţi cuprinse între oraşul Braşov şi staţiunea Predeal au fost avertizaţi, cu privire la prezenţa unui urs, pe DN1.

Taguri:
urs,
predeal,
curte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici