Jandarmul din Alba care s-a împuşcat trecuse cu brio ultima testare psihologică

  • Un jandarm din Alba a murit după ce s-a împuşcat în piept.
  • Ultima testare psihologică a făcut-o în anul 2020 şi a fost declarat apt.
1068 afișări
Imaginea articolului Jandarmul din Alba care s-a împuşcat trecuse cu brio ultima testare psihologică

Jandarmul din Alba care s-a împuşcat trecuse cu brio ultima testare psihologică

Jandarmul din cadrul IJJ Alba se afla în serviciul de pază la jandarmeria Alba când s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare.

„Imediat a fost anunţat serviciul de ambulanţă şi colegii din serviciu au executat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, acestea nu au avut succes”, transmite Jandarmeria Alba.

Subofiţerul avea 49 de ani, lucra la Alba din anul 1994 şi pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu,

Ultima testare a avut-o în 2020, iar de atunci nu a avut comportamente sau atitudini care să necesite intervenţia de specialitate a psihologului unităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
jandarm,
împuşcare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici