Jandarmul dispărut de la unitatea militară din Băneasa a fost găsit

Jandarmul în vârstă de 43 de ani, subofiţer la unitatea militară din Băneasa a Jandarmeriei Române, a fost găsit în apropiere de cazarmă, s-a întors de bunăvoie la unitate, şi-a predat armamentul din dotare şi a spus că nu vroia să facă rău nimănui.

230 afișări
Imaginea articolului Jandarmul dispărut de la unitatea militară din Băneasa a fost găsit

Jandarmul dispărut de la unitatea militară din Băneasa a fost găsit (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Florin Hulea, a declarat, joi seară, pentru MEDIAFAX, că subofiţerul şi-a sunat comandantul şi a fost găsit în jurul orei 17.00, în apropiere de cazarmă.

El şi-a predat armanentul din dotare şi a spus că nu a avut în niciun moment intenţia de a-şi face rău sau de a face rău altcuiva.

Jandarmul este condus la Parchetul Tribunalului Militar Bucureşti, unde va da declaraţii şi îşi va explica fapta, a precizat Hulea.

Subofiţerul a dispărut, joi dimineaţă, de la unitatea militară din cartierul Băneasa din Capitală, cu arma din dotare, iar poliţiştii şi jandarmii l-au căutat mai multe ore, cazul fiind preluat de Parchetul Tribunalului Militar.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici