Jandarmul lovit cu scaunul în cap, în timpul meciului U Cluj - Hermannstadt, a fost internat la Terapie Intensivă cu traumatism cranio-cerebral

Jandarmul lovit cu un scaun în cap în timpul unui meci de fotbal de pe stadionul Cluj Arena este internat la Secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Neurochirurgie Cluj-Napoca, fiind diagnosticat cu fractură cu înfundare parietală stângă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1460 afișări
Imaginea articolului Jandarmul lovit cu scaunul în cap, în timpul meciului U Cluj - Hermannstadt, a fost internat la Terapie Intensivă cu traumatism cranio-cerebral

Jandarmul lovit cu scaunul în cap, în timpul meciului U Cluj - Hermannstadt, internat la Terapie Intensivă

Directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca, Adela Golea, a declarat, luni, că jandarmul a fost adus duminică seară la UPU Cluj-Napoca de la stadion.

„Pacientul, în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde îşi îndeplinea funcţia de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observaţie pe Secţia de Terapie Intensivă”, a spus Golea.

Reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca au declarat la rândul lor că incidentul a loc în minutul 88 al meciului de fotbal dintre echipele FC „U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, desfăşurat pe stadionul Cluj Arena.

„Un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Jandarmul a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la UPU Cluj-Napoca pentru investigaţii amănunţite”, au spus sursele citate.

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manşă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2.

Taguri:
jandarm,
terapie,
lovire

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici