Jucăriile Montessori sunt în topul cadourilor de Crăciun. La 1 an şi 8 luni, Răzvan se dezvoltă prin jocuri educative

  • Statistica magazinului online Jucării Vorbăreţe arată că anul acesta faţă de 2019 a crescut cu 40% vânzarea la produsele Montessori
  • Jucăriile educative din lemn dezvoltă atenţia şi îndemânarea copiiilor
  • Preţurile variază între 8 şi 239 de lei
996 afișări
Imaginea articolului Jucăriile Montessori sunt în topul cadourilor de Crăciun. La 1 an şi 8 luni, Răzvan se dezvoltă prin jocuri educative

Sursa foto: Facebook / Jucarii Montessori

Răzvan are 1 an şi 8 luni şi are zeci de jucării Montessori cu forme geometrice şi încuietori. Sunt jucării interactive şi educative, care îi dezvoltă motricitatea.

Elena, mama lui, care este psiholog clinician şi psihoterapeut integrativ, se joacă cu Răzvan şi câte 3-4 ore pe zi. În tot acest timp, televizorul şi telefonul rămân închise, ca să nu îi distragă atenţia de la învăţare.

Elena Gheoculescu, mamă şi psihoterapeut integrativ: „Pe lângă văz şi auz implicăm şi tactilul ceea ce face ca procesul de învătare să fie unul mult mai plăcut şi atractiv. Dezvoltă îndemânarea, atenţia, abilităţile motricităţii fine, abilităţi atât de necesare viitorului şcolar şi viitorului adult care are nevoie să îşi organizeze timpul şi activităţile cotidiene.”

În depozitele magazinelor, produsele educative sunt pregătite spre livrare în toată ţara. Sunt în topul cadourilor pentru Crăciun, mai ales că sunt recomandate copiilor de la câteva luni, până la 10 ani.

Este o colecţie de materiale foarte căutate de către părinţi, pentru că au rezultate spectaculoase. Încurajează copilul să descopere să lucreze cu propriile mânuţe.

Statistica magazinului online Jucării Vorbăreţe arată că anul acesta faţă de 2019 a crescut cu 40% vânzarea la produsele Montessori. Preţurile variază între 8 şi 239 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici