Jucăriile noi depuse în memoria bebeluşilor morţi la Giuleşti au fost furate

Persoane necunoscute au furat o parte dintre jucăriile depuse în faţa Maternităţii Giuleşti, unde cinci bebeluşi au murit ca urmare a tragicului eveniment petrecut luni.

9 afișări
Imaginea articolului Jucăriile noi depuse în memoria bebeluşilor morţi la Giuleşti au fost furate

Jucăriile noi depuse în memoria bebeluşilor morţi la Giuleşti au fost furate (Imagine: Silvu Matei/Mediafax Foto)

Foarte mulţi oameni au mers săptămâna trecută la Maternitatea Giuleşti pentru a depune lumânări, flori şi jucării în memoria celor cinci bebeluşi decedaţi în incendiul de luni.

Jucăriile nu au stat foarte mult pe treptele şi la gardul maternităţii, pentru că mai mulţi indivizi le-au furat, în special pe cele noi, cu eticheta pe ele.

"Am văzut oameni, îmbrăcaţi la costum, care au plecat cu braţele pline de ursuleţi de pluş. Au ales păpuşile cele mai frumoase şi alea cu etichetă. Nu pot să cred că cineva poate face aşa ceva", a declarat un martor.

Citeşte mai multe despre furtul jucăriilor de la Maternitatea Giuleşti pe www.adevarul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici