Jucăriile smart dezvoltă copilul. „Locul de joacă s-a mutat acasă”

  • Dan Popa a fost medic şi organizator de evenimente o perioadă de timp.
  • Când s-a născut fetiţa lui, i-a venit o idee inedită de afacere.
  • Dan realizează, alături de echipa sa, jucării multifuncţionale pentru copii.
168 afișări
Imaginea articolului Jucăriile smart dezvoltă copilul. „Locul de joacă s-a mutat acasă”

Jucăriile smart dezvoltă copilul. „Locul de joacă s-a mutat acasă”

Copiii ne inspiră zi de zi. Ba chiar pot da şi idei de afaceri. O demonstrează Dan Popa. După ani de zile în care a fost medic şi organizator de evenimente, în 2015 s-a născut fetiţa lui, Leea. De atunci, din dorinţa de a-i oferi ce putea el mai bun, a început o nouă afacere, una cu jucării multifuncţionale pentru copii, din lemn. 
 
Investiţia iniţală pe care a făcut-o a fost de 27.000 de euro, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de 1 milion de euro.
 
„Am aflat de un concept care se numeşte turn de învăţare care permite copilului să se ridice la o înălţime oarecare în siguranţă şi să participe sau să observe lucuri care îi sunt foarte greu de observat la înălţimea pe care o are el în mod obişnuit. Pe spatele turnului am pus o tablă de scris. Mi-am dat seama că pot da jos tabla de scris unde pot să pun un alt panou cu nişte închizători unde copilul îşi exersează degeţelele şi învaţă despre lucruri practice. Tabla de scris era de fapt o placă de lemn. Dacă am montat-o ca şi plan înclinat ea a devenit tobogan”, a spus Dan Popa, antreprenor.
 
Cererea pentru astfel de produse a crescut cu 40% în 2020 faţă de anul 2019. Daniel are un copil în vârstă de aproape 3 ani. Spune că astfel de jucării sunt foarte utile, mai ales acum, în vreme de pandemie. Dar nu numai.
 
„A fost foarte atrasă de acest concept şi de atunci pot să zic că viaţa atât pentru ea, cât şi pentru noi s-a simplicat. Ea şi-a creat foarte multe activităţi şi în acelşi timp şi noi am fost nişte părinţi mai liniştiţi. Noi avem acasă tot conceptul, cu tot cu tablă, tobogan, leagăn şi atunci pentru ea a fost ca într-un parc de distracţie. Locul de joacă s-a mutat acasă”, a spus Daniel, părinte.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici