O judecătoare de la Curtea de Apel Târgu Mureş a încercat să se sinucidă. A fost găsită cu o tăietură în zona gâtului

O judecătoare de la Curtea de Apel Târgu Mureş a încercat să se sinucidă şi şi-a tăiat gâtul, aceasta fiind găsită lângă maşină şi transportată la UPU în stare gravă.

3228 afișări
Imaginea articolului O judecătoare de la Curtea de Apel Târgu Mureş a încercat să se sinucidă. A fost găsită cu o tăietură în zona gâtului

O judecătoare de la Curtea de Apel Târgu Mureş a încercat să se sinucidă. A fost găsită cu o tăietură în zona gâtului

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Emanuela Farcaş, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că în cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală.

”Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 de un bărbat din localitatea Livezeni cu privire la faptul că soţia lui ar fi plecat de la domiciliu şi ar fi ameninţat că se sinucide. În urma activităţilor desfăşurate, femeia a fost găsită pe raza localităţii Sărăţeni în apropierea autoturismului, căzută la pământ, având o tăietură în zona gâtului. La faţa locului a fost găsit şi un cuţit de bucătărie. Poliţiştii i-au acordat femeii primul ajutor, aceasta fiind transportată în stare gravă la UPU Târgu Mureş unde a rămas internată. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală”, a spus Farcaş.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că femeia are 38 de ani şi este judecător la Curtea de Apel Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici