Judecătorii de la Curtea de Apel Galaţi au majorat pedeapsa iniţială pentru bărbatul care şi-a ucis concubina cu 15 lovituri de cuţit

Bărbatul care şi-a omorât concubina cu cel puţin 15 lovituri de cuţit, anul trecut, chiar de 1 martie, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. Judecătorii de la Curtea de Apel Galaţi au decis să majoreze pedeapsa iniţială cu cinci ani.

241 afișări
Imaginea articolului Judecătorii de la Curtea de Apel Galaţi au majorat pedeapsa iniţială pentru bărbatul care şi-a ucis concubina cu 15 lovituri de cuţit

Galaţi: 25 de ani de închisoare pentru bărbatul care şi-a ucis concubina cu 15 lovituri de cuţit

Bărbatul de 41 de ani a fost condamnat de Curtea de Apel Galaţi la 25 de ani şi două luni de închisoare după ce judecătorii au decis să majoreze pedeapsa iniţială.

„Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului P.V., pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, de la 20 de ani închisoare la 25 de ani închisoare. Majorează durata pedepsei complementare aplicată inculpatului P.V., pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, de la 3 ani la 5 ani (...) Majorează pedeapsa principală rezultantă aplicată inculpatului P.V. de la 20 de ani şi 2 luni închisoare la 25 de ani şi 2 luni închisoare, în regim de detenţie”, scrie în decizia Curţii de Apel Galaţi.

În plus, bărbatul a fost obligat de instanţă să plătească daune morale şi materiale copiilor minori ai victimei. De aemenea, el va plăti celor doi copii pensie de întreţinere până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Crima s-a produs pe 1 martie 2018 pe o stradă din localitatea gălăţeană Pechea. Bărbatul de 41 de ani a lovit victima cu un cuţit de cel puţin 15 ori în zona feţei şi a capului.

Femeia de 33 de ani a fost atacată în timp ce pleca la serviciu şi a murit într-un şanţ, medicii constatând decesul la faţa locului.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că s-a răzbunat deoarece femeia îl părăsise şi se întorsese la soţul ei. Ea rupsese relaţia cu agresorul în urmă cu doi ani şi, în acest timp, a făcut mai multe plângeri la Poliţiei susţinând că este urmărită de fostul concubin. Poliţiştii au făcut mai multe anchete, iar în două rânduri l-au amendat pe bărbat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici