Judeţul Suceava, considerat mult timp epicentrul epidemiei din România, a avut UN CAZ NOU de infectare în 24 de ore

În informarea de ieri am observat o scădere a numărului de infectări zilnice faţă de zilele precedente.

4527 afișări
Imaginea articolului Judeţul Suceava, considerat mult timp epicentrul epidemiei din România, a avut UN CAZ NOU de infectare  în 24 de ore

Judeţul Suceava considerat mult timp epicentrul epidemiei din România a avut UN CAZ NOU de infectare în 24 de ore

Şi la situaţia pe judeţe se poate observa o îmbunătăţire în locul care a fost considerat pentru multă vreme epicentrul epidemiei din România. Suceava a înregistrat în 24 de ore doar un caz de nou infectare cu noul coronavirus.

Astfel judeţul Suceava are acum în total 3.454 de cazuri de infectare iar 203 persoane au decedat. 2.269 de persoane declarate vindecate.

Cum a evoluat ultimele zile în judeţul Suceava:

Marţi, 26 mai: 3.454(+1)

Luni, 25 mai:3453(+15)

Duminică, 24 mai 3438(+23)

Sâmbătă, 23 mai (3415)
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici