Jupiter: Bărbat în stare gravă la spital după ce a căzut cu parapanta pe un stâlp de înaltă tensiune

Un bărbat a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a căzut cu parapanta pe un stâlp de înaltă tensiune, pe care l-a pus la pământ, incidentul având loc sâmbătă după-amiază, în zona staţiunii Jupiter, transmite corespondentul MEDIAFAX.

332 afișări
Imaginea articolului Jupiter: Bărbat în stare gravă la spital după ce a căzut cu parapanta pe un stâlp de înaltă tensiune

Jupiter: Bărbat în stare gravă la spital după ce a căzut cu parapanta pe un stâlp de înaltă tensiune (Imagine: Haaz Sandor/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă, să intervină în Jupiter, după ce un bărbat care se dădea cu parapanta a pierdut controlul aparatului de zbor din cauza vântului puternic şi a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

În urma impactului, stâlpul respectiv a fost pus la pământ.

Pompierii au intervenit pentru a-l scoate de acolo pe bărbat şi pentru a îndepărta cablurile de înaltă tensiune, astfel încât să nu existe pericolul de electrocutare.

Bărbatul a fost diagnosticat cu multiple traumatisme şi fractură de femur, fiind transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a fi supus investigaţiilor şi tratamentului de specialitate.

După ce a încheiat această intervenţie, echipajul ISU Dobrogea a acordat primul ajutor unui turist înecat în Jupiter. Bărbatul a fost readus la viaţă, iar apoi o ambulanţă l-a dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici