Jurnal de salvator, cu bune şi cu rele: Salvamontiştii din Sinaia, puşi pe drumuri de un bărbat care a adormit în nămeţi

  • Un bărbat beat i-a pus pe drumuri pe salvamontişti din Sinaia.
  • Salvatorii au fost anunţaţi că o persoană se simte rău pe o pârtie din zonă.
  • După numeroase căutări, salvamontiştii au găsit victima dormind într-un morman de zăpadă.
656 afișări
Imaginea articolului Jurnal de salvator, cu bune şi cu rele: Salvamontiştii din Sinaia, puşi pe drumuri de un bărbat care a adormit în nămeţi

FOTO: Salvamont Sinaia

Salvamontiştii din Sinaia au povestit pe Facebook că miercuri au fost trimişi într-o misiune de salvare a unei persoane care se simţea rău. Nu au găsit-o la locul indicat, dar au continuat cercetările. După zeci de minute de căutări, persoana a fost găsită: dormea într-un morman de zăpadă.

„Unele cazuri au doza lor de amuzament şi hazard. Ieri suntem solicitaţi să intervenim pe pârtia Variantă deoarece este o persoană care nu se simte bine. Ne echipăm, ne urcăm pe snowmobil, dăm drumul la alarmă, ajungem în zonă, ne uităm, nimic... totul alb. Continuăm să-l căutăm inclusiv în afara pârtiei, tot nimic.... După o oră şi jumătate îl descoperim dormind, acoperit complet de zăpadă, în apropierea locului indicat... Starea de sănătate: Bună, un pic obosit şi dezorientat...”, au povestit salvamontiştii din Sinaia.

Miercuri, pe domeniul schiabil Sinaia au fost mai multe intervenţii ale salvamontiştilor. Salvatorii au fost trimişi în misiune pentru salvarea unor persoane cu probleme medicale, dar şi pentru turişti blocaţi sau rătăciţi pe munte.

Sursa FOTO: Facebook Salvamont Sinaia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici