Video Jurnal de voluntar | Învaţă medicină ca pe front. Studenta care ajută SMURD-ul să te scape de pandemie

  • Voluntari în vreme de coronaviurs, poveşti din culise
  • Studenţi la Medicină, în prima linie de luptă împotriva pandemiei
  • Sute de voluntari îşi riscă zilnic viaţa pentru ca tu să trăieşti
2889 afișări

Oricâţi medici a exportat România în ultimii ani, şcolile încă produc eroi care să îţi salveze viaţa. Bianca Dobrişan şi-a început meseria dinainte să devină medic cu acte. S-a aliat cu trupele SMURD ca să învingă pandemia coronavirus. 

Bianca este studentă în anul şase la medicină generală. Face voluntariat în cadrul UPU SMURD de aproape trei ani de zile şi vrea să urmeze un rezidenţiat pe medicină de urgenţă, deşi este scepţică că va putea da rezidenţiatul anul ăsta. 

„Este lipsă mare de personal, mai ales că ne confruntăm cu o perioadă de criză şi anume infecţia cu noul coronavirus. Aşa că voi #staţi acasă şi eu vin la spital ca să vă ajut pe voi”, a spus Bianca Dobrişan, voluntar SMURD. 

Bianca îţi arată în fiecare zi lupta ei de pe frontul anti coronavirus. 

„Când mi-am ales meseria asta mi-am asumat că se va întâmpla şi asta la un moment dat. Aşa că voi povesti ce înseamnă viaţa de voluntar şi ne vedem”, îşi începe jurnalul de voluntar Bianca Dobrişan. 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici