Kelemen Hunor, pe bicicletă la Târgu Mureş: Oraşul este supraaglomerat

Kelemen Hunor a participat, marţi, la un marş pe biciclete organizat la Târgu Mureş. Candidatul UDMR la preşedinţie a spus că oraşul este supraaglomerat şi l-a acuzat pe primarul Dorin Florea că în 20 de ani nu a reuşit să amenajeze suficiente piste de biciclete.

962 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor, pe bicicletă la Târgu Mureş: Oraşul este supraaglomerat

Kelemen Hunor, pe bicicletă la Târgu Mureş: Oraşul este supraaglomerat

Candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale a spus, marţi, la un marş pe biciclete organizat la Târgu Mureş, că în oraş nu există suficiente piste de biciclete.

„Este nevoie de schimbare la Târgu Mureş şi depinde numai de locuitorii oraşului, cine va fi primar în 2020. Oare acelaşi Dorin Florea va conduce oraşul, care nu are nicio idee constructivă şi nicio intenţie de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor sau Soós Zoltán, care, de exemplu, susţine introducerea mijloacelor de transport alternative? Târgu Mureş este astăzi un oraş supraaglomerat! În mai mult de douăzeci de ani, de când conduce oraşul, Dorin Florea nu a reuşit să construiască suficiente piste de biciclete. Este inadmisibil”, a spus Kelemen Hunor.

Acesta a precizat că în timp ce la Târgu Mureş au fost construiţi, în ultimii ani, doar 5 kilometri de piste, deşi ar fi nevoie de 50, la Sfântu Gheorghe sau Miercurea Ciuc, două oraşe mult mai mici, s-au construit 14,5 kilometri, respectiv 20 de kilometri.

Foto: Kelemen Hunor/ Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici