Klaus Iohannis: Am decis să reevaluăm campania de vaccinare, să vedem cum o putem repune pe roate

  • Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că împreună cu premierul Florin Cîţu a decis să reevalueze campania de vacinare.
  • Trebuie să vedem cum o putem repune pe roate, a spus Iohannis.
710 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Am decis să reevaluăm campania de vaccinare, să vedem cum o putem repune pe roate

Klaus Iohannis: Am decis să reevaluăm campania de vaccinare, să vedem cum o putem repune pe roate

Preşedintele Klaus Iohannis a pornit de la exemplul Danemarcei care a reuşit să vaccineze cea mai mare parte a populaţiei şi apoi a eliminat restricţiile. Şi la noi putea fi la fel, a comentat şeful statului.

„Dacă ne-am fi vaccinat cu toţii, nu ar fi trebuit să mai purtăm mască, puteam să mergem oriunde în linişte, să ne întâlnim, să avem concerte fără restricţii”, a anunţat preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele României a anunţat că va reevalua campania de vaccinare şi că va propune soluţii pentru accelerarea ei.

„Împreună cu premierul Florin Cîţu, am decis să reevaluăm campania de vacinare, să vedem cum o putem repune pe roate... Avem arma şi nu o folosim, unii sunt reticenţii, alţii necesită mai multe zile de gândire, alţii au nevoie de mai multe informaţii”, a declarat preşedintele României.

Declaraţia a fost făcută luni, în cadrul unei conferinţe de presă în care a fost anunţată semnarea PNRR în cazul României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici