Klaus Iohannis, gafă de proporţii la un eveniment: Preşedintele i s-a adresat primarului din Sibiu cu „doamna primar general”

Preşedintele Klaus Iohannis i s-a adresat vineri, la manifestările organizate cu ocazia împlinirii a 50 de ani de existenţă a Universităţii „Lucian Blaga”, primarului din Sibiu, Astrid Fodor, cu „doamna primar general”.

3893 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, gafă de proporţii la un eveniment: Preşedintele i s-a adresat primarului din Sibiu cu „doamna primar general”

Iohannis i s-a adresat primarului din Sibiu cu „doamna primar general”

Preşedintele Iohannis a felicitat Universitatea pentru împlinirea „primei tinereţi”.

Prima persoană salutată în discursul oficial a fost primarul din Sibiu Astrid Fodor, căreia Iohannis i s-a adresat cu „doamna primar general”.

”Ştiţi, de obicei, când stai un timp într-o poziţie îţi dai seama că acolo unde mergi cunoşti din ce în ce mai mulţi oameni. Aşa mi se întâmplă şi mie, dar aici, în Sibiu, credeţi-mă cunosc foarte mulţi şi dori să îi salut pe toţi cu numele, dar cred că ar dura un pic prea mic. Aşa că, dacă îmi permiteţi să îi salut doar pe câţiva: doamna primar general Astrid Fodor, care se luptă cu succes să ţină Sibiul la un nivel foarte sus”, a spus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri, la manifestările ocazionate de împlinirea a 50 de ani de existenţă a Universităţii „Lucian Blaga” (ULB) din Sibiu. Şeful statului a avut o întrevedere cu Consiliul Naţional al Rectorilor, în sala senatului ULB Sibiu, apoi a fost prezent la şedinţa festivă din Aula Magna a Universităţii.

La manifestări participă rectorul ULB Sibiu, Ioan Bondrea, rectorul Academiei Forţelor Terestre, Ghiţă Bârsan, Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu, primvicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, consulul Germaniei la Sibiu, Hans Erich Tischler şi numeroase personalităţi ale lumii academice din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici