La iCEE fest participă peste 3500 de persoane şi 100 de companii importante din online şi digital

Shafi Ahmed, primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operaţie şi Dave Birss, creativul care îmbină muzica si neuromarketingul, se numără printre vorbitorii de la iCEE fest, manifestare dedicată tehnologiei digitale si internetului care are loc la Bucuresti începând de joi.

292 afișări
Imaginea articolului La iCEE fest participă peste 3500 de persoane şi 100 de companii importante din online şi digital

La iCEE fest participă peste 3500 de persoane şi 100 de companii importante din online şi digital

Pe lista de vorbitori se află şi Chris Skinner, expert în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan, cea mai influentă persoană în social media din Germania

iCEE.fest va aveea loc pe 6 scene plus o zonă outdoor, cu 12 linii de conţinut plus concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări. Sunt asteptaţi peste 3.500 de participanţi din peste 10 ţări din regiune care vin pentru a întâlni peste 100 de companii importante din domeniul online si digital, începând cu giganţii Google si Facebook.

Majoritatea companiilor globale, începând cu Google si Facebook, continuând cu The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL, TripAdvisor, NewsDeeply, Xaxis si mulţi alţii - peste 120 de nume, în total - vor participa la festival.

Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen, EY, NN si Carrefour.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici