La spital cu toxiifecţie alimentară severă, după ce au participat la o pomenire

Şase persoane au ajuns la Spitalul Hârlău, din judeţul Iaşi, după ce au participat la o pomenire, în localitatea Cepleniţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

634 afișări
Imaginea articolului La spital cu toxiifecţie alimentară severă, după ce au participat la o pomenire

La spital cu toxiifecţie alimentară severă, după ce au participat la o pomenire

Reprezentanţii Spitalului Hârlău au precizat că şase persoane au ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la unitatea medicală, cu forme severe de toxiifecţie alimentară.

"Pacienţii prezentau fenomene digestive, diaree, vărsături şi stări de dezhidratare. S-a încercat transferul lor la Iaşi, cu aprobare de la Spitalul de Boli Infecţioase. Până la urmă, pacienţii s-au deplasat pe cont propriu la Iaşi, după ce au primit bilete de trimitere, deoarece nu au mai avut răbdare să aştepte ambulanţele", a declarat duminică, corespondentului MEDIAFAX, dr. Oxana Iurcu, medicul de gardă din cadrul Spitalului Hârlău.

Conform acesteia, duminică, până la ora 11.00, nu au mai ajuns alte persoane cu simptome similare, deşi la pomenirea organizată în cursul zilei de sâmbătă ar fi participat peste 100 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici