Lăutarul din Buzău, plecat de acasă de sâmbătă, a fost găsit înecat într-un lac

Un lăutar în vârstă de 42 de ani din Buzău, plecat de acasă de sâmbătă, a fost găsit înecat, joi, în Lacul Siriu. Bărbatul ar fi lăsat în urma sa un bilet de adio, în care vorbea despre neînţelegeri în familie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1072 afișări
Imaginea articolului Lăutarul din Buzău, plecat de acasă de sâmbătă, a fost găsit înecat într-un lac

Lăutar din Buzău, plecat de acasă de sâmbătă, găsit înecat într-un lac

Nicu Barbu, din oraşul Pătârlagele, judeţul Buzău, a fost scos joi din apă decedat.

Surse judiciare au declarat că lăutarul în vârstă de 42 de ani a lăsat un bilet de adio.

”Este vorba de un instrumentist, lăutar, cânta la diverse evenimente, care de sâmbătă a plecat de la domiciliu, ulterior familia a anunţat că acesta nu mai poate fi găsit şi, după sesizare, a fost găsit autoturismul acestuia, înntr-o zonă din apropierea lacului de acumulare Siriu. A lăsat un bilet în care a explicat gestul, din cauza unor neînţelegeri în familie”, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Bărbatul de 42 de ani a lăsat în urmă un copil.

”Am fost solicitaţi să intervenim în sprijinul Poliţiei, în căutarea unei persoane. Am intervenit cu o barcă de la nivelul ISU Buzău şi un echipaj de scafandri. Solicitarea de la Poliţie a venit în cursul zilei de miercuri şi astăzi a fost găsită persoana”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, George Creţu, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

Cercetările sunt făcute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici