Lăzăroiu: Cred că se poate reveni la salariile din iunie 2010 dar e greu de spus când şi cum

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat miercuri, după discuţiile cu delegaţia FMI, că se discută despre revenirea salariilor din sectorul public, că acest lucru poate fi făcut, dar nu se ştie când se va începe acest lucru şi nici cum se va face.

815 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Cred că se poate reveni la salariile din iunie 2010 dar e greu de spus când şi cum

Lăzăroiu: Cred că se poate reveni la salariile din iunie 2010 dar e greu de spus când şi cum (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă există şanse ca salariile din sistemul public să crească, ministrul Muncii a precizat că această decizie va trebui luată de către Guvern, existând deja discuţii despre acest subiect, care vizează anul 2012.

Sebastian Lăzăroiu a declarat însă că nu s-a stabilit deocamdată modul în care se va face revenirea la nivelul salariilor din iunie 2010, dacă va fi vorba de eşalonare sau nu.

"În sectorul public va trebui să revenim, pentru că şi economia îşi revine, s-au mai făcut disponibilizări şi cred că se poate reveni la salariile din 2010, dar când şi cum se va face asta e greu de spus", a adăugat Lăzăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici