„Lecţie de fitness” oferită de jandarmi, după sărbători | FOTO, VIDEO

Jandarmii bihoreni oferă o „lecţie de fitness” pentru a scăpa de kilogramele acumulate de sărbători: „Introduceţi lopata sub zăpadă. Ridicaţi lopata până la nivelul pieptului. Aruncaţi zăpada în lateral”.

827 afișări
Imaginea articolului „Lecţie de fitness” oferită de jandarmi, după sărbători | FOTO, VIDEO

„Lecţie de fitness” oferită de jandarmi, după sărbători | FOTO, VIDEO

Jandarmii bihoreni au postat, sâmbătă dimineaţă, un mesaj prin care urează „bun venit” utilizatorilor Facebook la prima lecţie în "sala de fitness".

”Pentru cei care se plâng că au pus kilograme în plus în urma sărbătorilor de iarnă, jandarmii montani vă recomandă următorul exerciţiu. Luaţi o lopată de zăpadă, cazma sau ce aveţi la îndemână şi începeţi: 1.Introduceţi lopata sub zăpadă. 2. Ridicaţi lopata până la nivelul pieptului. 3. Aruncaţi zăpada în lateral (aici atenţie să faceţi 10 aruncări pe stânga şi 10 pe dreapta, să se dezvolte musculatura uniform)”, scriu jandarmii.

Mesajul este însoţit de imagini în care apare o zonă cu foarte multă zăpadă şi un jandarm care curăţă drumul de omăt.

Aceştia precizează că nu ştiu dacă exerciţiile funcţionează în cazul utilizatorilor, dar dacă ei nu le-ar fi făcut, nu ar mai fi reuşit să intre în „postul montan”.

Jandarmii au publicat şi vineri o postare similară, în care au prezentat "sala de fitness" a jandarmilor montani, cu referire la mişcarea făcută pentru verificarea stării traseelor. „Pentru efortul lor, se pare că natura i-a răsplătit cu un apus de poveste”, au scris jandarmii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici