Legături directe pe calea ferată cu staţiunile de la Marea Neagră până la mijlocul lunii septembrie

  • CFR Călători asigură legături directe cu staţiunile de la Marea Neagră până pe 15 septembrie, anunţă reprezentanţii companiei feroviare.
  • Decizia a fost luată deoarece programul Trenurile Soarelui se încheie pe 6 septembrie.
444 afișări
Imaginea articolului Legături directe pe calea ferată cu staţiunile de la Marea Neagră până la mijlocul lunii septembrie

Sursa foto: Mediafaxfoto

CFR Călători asigură până la data de 15 septembrie continuitatea călătoriei până la Mangalia prin menţinerea unor legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi şi Suceava sau prin asigurarea legăturii din Bucureşti Nord la trenuri dinspre Baia Mare, Beclean pe Someş, Sighetu Marmaţiei, Bistriţia Nord, Cluj Napoca, Braşov, Arad, Craiova.

Decizia a fost luată deoarece programul estival Trenurile Soarelui 2021 se încheie pe 5/6 septembrie,

Ca urmare, până la data de 15 septembrie, vor avea circulaţia prelungită până la Mangalia, fără ca pasagerii să fie nevoiţi să coboare în staţia Constanţa, şase trenuri care leagă capitala şi oraşele Iaşi şi Suceava de sudul litoralului.

Conexiunea dintre Bucureşti şi Constanţa va fi asigurată zilnic de 18 trenuri, din care 14 InterRegio (câte 7 pe sens) şi 4 Regio (câte 2 pe sens). După data de 15 septembrie, legătura cu Constanţa se va menţine atât cu trenuri directe din Braşov, Iaşi şi Suceava, cât şi prin trenurile cu schimbare în Bucureşti Nord dinspre marile oraşe din ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici