Legiştii verifică daca Mădălina Manole a luat sibutramină

O nouă ipoteză de lucru ar putea ridica şi mai multe semne de întrebare în cazul Mădălinei Manole, decedată în condiţii suspecte pe 14 iulie a.c., când împlinea 43 de ani. E vorba de posibila existenţă în stomacul artistei a controversatei substanţe care i-a creat numeroase probleme şi lui Adrian Mutu: sibutramina.

25 afișări
Imaginea articolului Legiştii verifică daca Mădălina Manole a luat sibutramină

Legiştii verifică daca Mădălina Manole a luat sibutramină (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Nu ştiu cât ar mai putea dura analizarea tuturor probelor şi redactarea raportului medico-legal, pentru că acolo s-au luat «milioane» de probe. Intoxicaţia e certă, nu se pune problema. Şi nici asupra substanţei (Furadan - n.r.) nu sunt dubii. Problema e să vadă ce mai e pe lângă. Alte substanţe, inclusiv sibutramină. Ştiu că s-a ridicat şi problema asta, a sibutraminei. În rest, clar că este Furadan, că a fost ingestie, şi traseul: practic, de la esofag până la stomac, totul era «vopsit» în acea culoare inconfundabilă, un fel de roşu-violet", au declarat surse suib protecţia anonimatului pentru ziarul Ring.

Dacă procurorii încă au dubii asupra cantităţii de Furadan băute de victimă, sursa citată a declarat: "Cantitatea sigur a fost mare, pentru că, la finalul autopsiei, totul înăutru era colorat". Întrebat şi dacă Mădălina Manole putea să bea atât de mult Furadan, interlocutorul a spus: "E posibil, pentru că, uneori, forţa sinucigaşilor e inimaginabilă. Au parcă nişte energii ascunse care-i determină să facă ceea ce fac".

Citeşte mai multe despre noua ipoteză de lucru in cazul Mădălina Manole pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici