"Let's Do It, Romania" are un nou spot TV - VIDEO

Proiectul "Let's Do It, Romania!" are, de miercuri, un nou spot TV, care vorbeşte despre colectarea selectivă prin intermediul a două personaje reprezentative pentru poporul român, informează un comunicat.

180 afișări
Imaginea articolului "Let's Do It, Romania" are un nou spot TV - VIDEO

"Let's Do It, Romania" are un nou spot TV

"Let`s Do It, Romania!", proiectul ambiţios care îşi propune să cureţe întreaga ţara de gunoaie într-o singură zi, a ajuns pe ultima sută de metri. Mai sunt doar 11 zile până când România va fi o ţară mult mai curată.

Tonul este unul glumeţ şi uşor ironic, pentru a surprinde exact gravitatea situaţiei din România, la nivel de mentalitate şi grijă faţă de mediu.

În urmă cu trei săptămâni, echipa "Let's Do It, Romania!" lansa primul spot TV, difuzat deja pe toate canalele Mediapro, dar şi pe AXN, HBO, TVR Tg. Mureş, UTV şi Music Channel.

"Let's Do It, Romania!" este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţională este 25 septembrie 2010, dată la care toţi românii sunt aşteptaţi să se implice. România este ţara cea mai mare care realizează acest proiect.
Proiectul a fost implementat cu succes în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici