„Liber la cinema”. Un oraş din România oferă bilete la cinematograf persoanelor care se vaccinează

  • Persoanele care se vaccinează în centrul organizat în parcarea unui complex comercial din oraşul Braşov primesc o intrare gratuită la cinematograf.
  • Evenimentul are loc sâmbătă şi este organizat de Primărie.
456 afișări
Imaginea articolului „Liber la cinema”. Un oraş din România oferă bilete la cinematograf persoanelor care se vaccinează

„Liber la cinema”. Un oraş din România oferă bilete la cinematograf persoanelor care se vaccinează

Iniţial, evenimentul trebuia să se desfăşoare duminică, dar organizatorii au decis să schimbe ziua din cauza vremii.

Persoanele care se vaccinează au dreptul să vizioneze un film în aer liber. Vaccinarea se face fără programare, cu serurile Pfizer sau Johnson&Johnson.

„Evenimentul de vaccinare Liber la cinema era programat iniţial pentru duminică, dar din cauza vremii, am decis să îl organizăm mâine, sâmbătă, 5 iunie. Vă aşteptăm, începând cu ora 10, în parcarea de la Coresi Shopping Resort, zona Belaqua. Puteţi opta pentru ser marca Pfizer sau Johnson&Johnson (o singură doză). După vaccinare, puteţi rămâne să vizionaţi în aer liber unul dintre filmele oferite de Cinema One Laserplex: Scoob (de la orele 10.00 şi 15.30), România Neîmblânzită (de la orele 12.00 şi 18.00) şi Căţei şi Pisici 3 (de la ora 14.00)”

„Liber la cinema” este şi pentru persoanele deja vaccinate sau care prezintă un test PCR negativ, anunţă organizatorii.

În urmă cu o lună, Primăria Braşov a început campania de vaccinare ,,Liber la vaccinare! Liber la Viaţă!”. Aceasta cuprinde 10 evenimente de vaccinare dedicate diferitelor categorii sociale sau unor activităţi.

Până în prezent au fost evenimente la Bazinul Olimpic şi la mall, iar pe 13 iunie va fi organizată o acţiune dedicată persoanelor care duc dorul concertelor

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici