Video Libertate în plină stare de alertă. Proprietarii de rulote au ieşit la iarbă verde

  • Proprietarii de rulote au plecat la munte, să savureze libertatea pe care o pierduseră în ultimele două luni
  • Aceştia trebuie să poarte mască în vehicule şi să nu călătorească mai mult de trei persoane
2619 afișări

Ştiu că tânjeşti după o escapadă la munte, dar hotelurile nu s-au redeschis. Norocoşii au plecat însă deja...cu casa după ei. Proprietarii de rulote au aşteptat ieşirea din starea de criză.

„Cu ceasurile în mână, exact ca de revelion, am aşteptat ora 12 ca să evadăm efectiv în natură, să facem sport, să facem mişcare şi, de ce nu, e ca şi o revenire la viaţă”, spune Cristian Caloianu, proprietar de rulotă.  

Cristian Caloianu şi-a dat întâlnire pe drumurile patriei cu alţi prieteni cu casă pe patru roţi, iar acum savurează într-o poieniţă de la Râşnov aer curat, bere rece şi mici fierbinţi. Asta înseamnă viaţa la rulotă.  

„Pleci când vrei, unde vrei şi mai ales cu cine vrei şi cum altfel decât cu oameni dragi, în mijlocul naturii, adică cu rulotiştii noştri”, explică  acesta avantajele pe care le implică rulota. 

Până să se bucure de priveliştea munţilor, proprietarii de rulote au îndurat emoţii mari. Nu au fost siguri dacă starea de alertă le dă voie să plece la drum. S-au liniştit când au aflat că nu îi împiedică nimeni, cu condiţia să nu fie mai mulţi de trei într-un vehicul şi să renunţe la un obicei drag lor.

„După buna regulă a lor, se întâlneau la marginea unei păduri sau la marginea unui munte, unde interacţionau între ei. Nu au voie să facă acest lucru”, a precizat avocatul Adrian Cuculis. 

Ca şi tine, proprietarii de rulote speră să scape repede de restricţii, ca să ajungă mai repede la ţintă, adică la vacanţele din vară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici