Licitaţia pentru studiul de fezabilitate al autostrăzii Braşov - Bacău se reia

Licitaţia pentru finalizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Braşov-Bacău se reia, spune, miercuri, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

295 afișări
Imaginea articolului Licitaţia pentru studiul de fezabilitate al autostrăzii Braşov - Bacău se reia

FOTO Sorin Grindeanu/Facebook

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, CNAIR a transmis, miercuri, spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, anunţul de participare pentru lansarea procedurii de achiziţie publică pentru noul contract.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru16 ianuarie 2023.

„Studiul de Fezabilitate trebuie să fie finalizat în 24 de luni, după semnarea noului contract, lansat în licitaţie”, spune Grindeanu, pe pagina sa de facebook.

Valoarea estimată este de 45 de milioane de lei, fără TVA.

După finalizarea Studiului de Fezabilitate, construcţia propriu-zisă a Autostrăzii Braşov-Bacău va fi finanţată prin fonduri europene (POT 2021-2027), potrivit ministrului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici