Lider PSD: ”Mega-deturnare de fonduri. Oare generalul Ciucă ştie ce i se întâmplă în ogradă?”

  • Gabriela Firea îi acuză pe miniştrii Finanţelor şi Dezvoltării Regionale, Florin Cîţu şi Ion Ştefan, că au direcţionat către RADET circa 64,5 mil lei.
  • Suma a fost direcţionată pentru „funcţionarea sistemelor de încălzire centralizată a populaţiei”, potrivit Gabrielei Firea.
6203 afișări
Imaginea articolului Lider PSD: ”Mega-deturnare de fonduri. Oare generalul Ciucă ştie ce i se întâmplă în ogradă?”

Profimedia

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea îi acuză pe miniştrii Finanţelor şi Dezvoltării Regionale, Florin Cîţu şi Ion Ştefan, că au direcţionat către RADET, firmă aflată în faliment, suma de circa 64,5 mil lei, pentru „funcţionarea sistemelor de încălzire centralizată a populaţiei”.

„Citiţi şi vă cruciţi! E grav! Daţi mai departe! Se sesizează instituţiile statului? Ce a descoperit avocatul Gheorghe Piperea: Cîtu şi ministrul <Grindă> au comis o mega-deturnare de fonduri - au dispus virarea de la buget către Primăria Generală, pentru a fi re-virată către RADET, a unei sume de cca 64,5 mil lei, pentru <funcţionarea sistemelor de încălzire centralizată a populaţiei>”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea reaminteşte că RADET este în faliment.

Numai că RADET nu mai face parte din acest sistem - e în faliment (pentru că aşa a impus Elcen), nu mai are salariaţi, nu mai are în administrare infrastructură de ţevi de distribuţie, nu mai are afacere. Acestea au trecut la Termoenergetică! Ce mai poate face RADET cu aceşti bani publici (în afară de a plăti onorariu <de succes> de 2,75% lichidatorilor)? Oare premierul interimar, generalul Ciucă, ştie ce i se întâmplă în ogradă? PS. Evident că redistribuirea acestor bani nu se putea face prin simplu ordin de ministru. Dar s-a făcut. Ce lege, ce buget, contează doar umplerea desăgilor, că vine Crăciunul”, atrage atenţia Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici