Liderul AUR, George Simion, pleacă în vizită în SUA

Liderul AUR, George Simion, pleacă în Statele Unite ale Americii, în perioada 17-19 septembrie. El a fost invitat de către Inter parliamentary Coalition for Global Ethics să partticipe la reuniunea organizată în data de 18 septembrie 2022 la New York.

839 afișări
Imaginea articolului Liderul AUR, George Simion, pleacă în vizită în SUA

Liderul AUR, George Simion, pleacă în vizită în SUA

Conducerea Camerei Deputaţilor a discutat, luni, solicitare din partea Grupului parlamentar AUR referitoare la deplasarea lui George Simion, vicelider al grupului, în SUA.

„Doresc să vă supun atenţiei faptul că George Nicolae Simion, vicelider al grupului parlamentar AUR, a fost invitat de către Inter parliamentary Coalition for Global Ethics să partticipe la reuniunea organizată în data de 18 septembrie 2022 la New York, SUA, de către Israerl heritage Foundation. (...) Vă rugăm să dispuneţi măsurile necesare pentru efectuarea deplasării, cu suportarea din bugetul Camerei Deputaţilor”, potrivit solicitării semnată de liderul grupului parlamentar, Antonio Andruşceac.

Perioada deplasării va fi 17-19 septembrie, au decis membrii Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici