Liderul Sanitas Covasna: În două-trei săptămâni se va reveni cu acelaşi text al Legii sănătăţii

Liderul Sanitas Covasna, Vasile Neagovici, spune că nu are încredere în decizia preşedintelui Traian Băsescu privind retragerea proiectului Legii sănătăţii, apreciind că se va reveni, în două-trei săptămâni, cu acelaşi text, dar puţin "cosmetizat".

467 afișări
Imaginea articolului Liderul Sanitas Covasna: În două-trei săptămâni se va reveni cu acelaşi text al Legii sănătăţii

Liderul Sanitas Covasna: În două-trei săptămâni se va reveni cu acelaşi text al Legii sănătăţii

Preşedintele Sanitas Covasna, Vasile Neagovici, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că el, personal, nu are încredere în această retragere a proiectului Legii sănătăţii.

"Se va retrage două-trei săptămâni, timp în care vor sancţiona oameni care s-au revoltat împotriva proiectului, după care se va reveni cu aceeaşi lege, dar puţin cosmetizată", a spus Neagovici.

Liderul Sanitas Covasna este de părere că acest proiect al Legii sănătăţii, retras din dezbaterea publică, trebuie respins categoric.

Potrivit acestuia, este nevoie de o dezbatere largă, cu toţi factorii sociali, pe tema unei noi legi a sănătăţii.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Cotroceni, că cere public premierului retragerea proiectului Legii sănătăţii, el menţionând că face acest lucru văzând că o mare parte din public şi majoritatea celor din sănătate nu vor schimbarea sistemului.

Băsescu a spus că vrea să facă o observaţie vizavi de faptul că "nimeni din sistem nu vrea schimbarea acestuia".

Vineri seară, ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, a anunţat Guvernul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici