Linie specială de autobuze între Piaţa Victoriei şi Buftea, sâmbătă şi duminică, pentru Summer Well

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a înfiinţat o linie specială de autobuze care vor circula sâmbătă şi duminică între Piaţa Victoriei şi Domeniul Ştirbey din Buftea, pentru festivalul Summer Well.

290 afișări
Imaginea articolului Linie specială de autobuze între Piaţa Victoriei şi Buftea, sâmbătă şi duminică, pentru Summer Well

Linie specială de autobuze între Piaţa Victoriei şi Buftea, sâmbătă şi duminică, pentru Summer Well (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor RATB, autobuzele vor circula între orele între orele 14.15 şi 01.20, pe traseul Piaţa Victoriei, Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Bucureştii Noi, Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, Mogoşoaia, Buftea, strada Ştirbei Vodă, până la intersecţia cu aleea cu Brazi şi retur.

Autobuzele vor opri pe Bulevardul Ion Mihalache, în staţia ,"Spitalul Filantropia", comun cu cele ale liniei 300, precum şi pe strada Ştirbei Vodă, în zona domeniului Ştirbei şi vor purta inscripţia "Cursă specială - Summer Well".

Călătorii pot merge cu aceste autobuze în baza unui abonament valabil pe o zi, în valoare de opt lei. Accesul în autobuz se va face pe uşa din faţă, se arată într-un comunicat de presă al RATB.

Autobuzele vor circula la intervale de 40 minute între orele 14.15 şi 15.35, de 20 minute între orele 15.35 şi 20.15, respectiv la 50 minute între orele 20.15 şi 00.05.

Summer Well, care a debutat anul trecut pe domeniul Ştirbey de la Buftea, revine cu o nouă ediţie, pe 11 şi 12 august, în acelaşi spaţiu - un parc de peste 25 de hectare, cu lac.

În prima zi a festivalului vor urca pe scenă Citizens!, Wolf Gang, The Asteroids Galaxy Tour, Patrick Wolf şi Hurts, în timp ce în cea de-a doua zi cântă Zulu Winter, The Big Pink, Glasvegas, The Vaccines şi The Stone Roses.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici