Lista lui Ponta pentru PPP: Autostrăzile Bucureşti-Braşov şi Piteşti-Craiova, CNE, Podul Măcin

Autostrăzile Bucureşti-Braşov şi Piteşti-Craiova, reactoarele 3 şi 4 de la Centrala nuclearo-electrică de la Cernavodă, centrala de la Tarniţa, podul Măcin şi canalul Siret-Bărăgan au fost incluse pe lista proiectelor de investiţii considerate drept prioritare, a declarat premierul Victor Ponta.

471 afișări
Imaginea articolului Lista lui Ponta pentru PPP: Autostrăzile Bucureşti-Braşov şi Piteşti-Craiova, CNE, Podul Măcin

Lista lui Ponta pentru PPP: Autostrăzile Bucureşti-Braşov şi Piteşti-Craiova, CNE, Podul Măcin (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax foto)

El a precizat, la postul Digi 24 TV, că toate aceste proiecte sunt gândite spre a fi realizate în parteneriat public-privat.

Premierul a arătat totodată că i-a cerut ministrului delegat pentru Proiecte de Infastructură, Dan Şova, să-i prezinte până la sfârşitul lunii februarie un dosar pe această temă incluzând costurile proiectelor, termenele de realizare, garanţiile care trebuie acoperite de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici