LISTA spitalelor din Bucureşti care asigură asistenţă de urgenţă în perioada Crăciunului

Nouă spitale din Capitală, dintre care două de copii şi câte unul de oftalmologie şi arşi, dar şi Ambulanţa Bucureşti - Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în perioada Crăciunului, a anunţat, joi, Ministerul Sănătăţii.

331 afișări
Imaginea articolului LISTA spitalelor din Bucureşti care asigură asistenţă de urgenţă în perioada Crăciunului

LISTA spitalelor din Bucureşti care asigură asistenţă de urgenţă în perioada Crăciunului (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 21 - 27 decembrie va fi asigurată de:

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov va avea program normal de lucru în perioada 21 - 27 decembrie, asigurând şi eliberarea de certificate constatatoare de deces în zonele pe care le deserveşte. Solicitările populaţiei vor fi preluate la numărul unic de urgenţă 112.

De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, în Sectorul 1, sesizările fiind preluate la numerele de telefon 021/3112180 şi 021/3112190.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici